Rozestavěnný rodinný dům se zahradou v Jevanech

Nemovitost vedená pod registračním číslem: 1413

Adresa:
Jevany, č.e. 212

V rámci výkonu zástavního práva nabízíme k prodeji dražbou RD se zahradou v Jevanech u Prahy. Nákup nemovitosti výkonem zástavního práva znamená, že nemovitost neprodává její majitel, ale zástavní věřitel. Majitel nemovitosti je smluvně zavázán k součinnosti při prodeji i při předání nemovitosti, ale prodávající zástavní věřitel má jen velmi omezené možnosti, jak tuto součinnost ovlivnit.

Popis nemovitosti: Bližší údaje viz znalecký posudek. Podle dostupných informací jde o dům 4 kk, podlahová plocha 85 m2 (odhad), část domu je před dokončením a dům je napojený na veřejný rozvod. el a kanalizaci. Voda z vlastních zdrojů nebo z kanalizace (neověřeno).

Skutečný stav neodpovídá zákresu v katastrální mapě - skutečný a právní stav nejsou v souladu a stavba neodpovídá definici "rekreační chata". Na nemovitosti je zástavní právo smluvní, viz část C aktuálního LV - uvedené omezení vlastnických práv bude prodejem zrušeno (nový majitel nabyde nemovitost bez omezení vlastných práv). 

V případě, že z důvodů na straně původního vlastníka nebude předání možné, nebude prodávající strana vázána povinností předat nemovitost kupující straně, ani nebude realizovat fyzické předání nemovitosti.

Pro další informace čtěte dokumenty zveřejněné u toho inzerátu o dražbě. 


Datum dražby:
31.08. 2021, 15:55:00
vydraženo

Odhadní cena:
5 900 000,- Kč

Vyvolávací cena:
5 900 000,- Kč

Minimální kupní cena:
3 800 000,- Kč

Jistota:
400 000,- Kč

Elektronická dražba

Tato nemovitost byla vydražena dne 04.03.2022 za cenu 5 400 000,- Kč a již se nelze registrovat k její dražbě.